Om oss

Bedriftsetablering

Snartemo Quality Products AS ble stiftet 11.08.1993. Bedriften er 100 % eid av Hægebostad kommune. Bedriften etablerte seg som leietaker i Snartemo Industribygg AS. Produksjonen startet opp i mars 1994.

2003 begynte planarbeidet for etablering i nye lokaler - samme år ble det inngått langsiktig leieavtale med NSB om etablering på jernbaneområdet. Nye lokaler sto klare til bruk sommeren 2004. Offisiell åpning - av litt i underkant av 800 kvadratmeter nye lokaler - var 18.11.2004.

Vedtekter

 

Ansatte/ arbeidstakere

S.Q.P. har 2,8 årsverk fordelt på 4 ordinært ansatte og 12 varige tilrettelagte plasser.

Navnet

I planleggingsfasen var det meningen å produsere spesielle gaveetuier i tre beregnet på salg i England og Nederland - derfor det heller internasjonale navnet på bedriften.

Produksjon/produkter

Det lyktes ikke å få til produksjon av gaveetuier i tre. Men tre har hele tiden vært hovedråstoffet for bedriftens produksjon. Et av de første produktene som ble produsert var blomsterkasser i tre beregnet på lokalt marked og plantekasser beregnet på planteskoler i hele landet. Sortering/pakking av skruer, delproduksjon av sengebunner og sagekrakker i samarbeid med Hamran Snekkerverksted AS.

I dag er paller til Berry Alloc (golv) og Nordic (dører) vår hovedproduksjonen.

En sy-avdeling ble åpnet i 2011 der produktene er retta mot helsesektoren og møbeltapetsering utgjør hovedoppgavene.

Reprasjon av tøy, seter til atv, snøscootere og båter utføres også.

Høsten 2012 kom vi igang med en transportavdeling retta mot bedrifter og privat markedet.

Du ringer - vi bringer.

Se mer info om produkter>